KÜÇÜK MUCİTLER BİLİM MERKEZİ e-Twinning Projesi

KÜÇÜK MUCİTLER BİLİM MERKEZİ e-Twinning Projesi

LITTLE INVENTORS SCIENCE CENTER e-Twinning Project

    Okulumuz 1/A sınıfı öğretmeni Beste GÜVEN  ve öğrencileri Küçük Mucitler Bilim Merkezi adlı e Twinning projesini yürütmektedir.

    Projemizin amacı;Projemiz öğrencilerin bilim-fen alanlarında gelişmelerini ve hayal güçlerini genişletmeyi amaçlayan bir eTwinning projesidir. Hayali bir bilim merkezi olan "Küçük Mucitler Bilim Merkezi"nde ilkokul öğrencilerimiz görev alacaklar. Bilim merkezi bölümlerine yaptıkları deneyleri, bilim insanlarının yaşam öykülerini, tanıtıcı afiş ve broşürleri yerleştirecekler. Hayali bir adres belirleyip bilim merkezimizin reklamını yapan broşür ve afişler de hazırlayacağız. Her bölümde görevli personellerimiz olacak. Girişte görevli; bilet kesen bir öğrencimiz, konuklara deneyler sunan öğrencilerimiz, bilim merkezimizi gezdiren öğrencilerimiz, güvenlik görevlisi öğrencilerimiz...Hayali bilim merkezimizi oluştururken web2 araçlarıyla kolajlama, şoplama, sanal sergi gibi yöntemler kullanacağız. Her ay ebooklar hazırlayıp ortaklarla yaptığımız çalışmaları sergileyeceğiz. Bilim insanı kılıklarına giren öğrencilerimizle röportajlar yapacağız.

   ' KÜÇÜK MUCİTLER BİLİM MERKEZİ' Little Inventors Science Center adlı E twinning Projesinin proje tanıtım panosu da  hazırlanmıştır.

 

08.12.2020 340

08-12-202008-12-202008-12-202008-12-2020