''Arkadaşım Kitap'' eTwinning Projesi

Okulumuz Anasınıfı A şubesi öğretmeni Elif KAÇAR ve öğrencileri "Arkadaşım Kitap" adlı e Twinning projesini yürütmektedir. Projemizin amacı; çocuğun empatik düşünebilme becerisi kazanmasını, hayal gücünü, yaratıcılığını geliştirmesini, kitap sevgisini aşılamayı, kitaplarla pandemi dönemini daha kolay atlatmayı; medya okuryazarlığı etkinlikleriyle öğrencilerimizi sanal dünyanın olası zararlı etkilerinden korumayı hedefleyen bir e Twinning projesidir. Aile katılımı ile ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacağız. Uzaktan eğitim sürecinde verimli etkinlikler ile medya okuryazarlığı ve dezenformasyon alanında öğrencilerimizde olumlu bilinç geliştireceğiz. Kitap sevgisi, dil gelişimini hızlandırma, dinlediğini ifade etme becerilerini kazandıracağız. Evde ailelerine yardım etmeleri konusunda yapılacak etkinliklerle iş birliği, paylaşma ve sosyal-duygusal gelişimlerini destekleyeceğiz. Her hafta seçilen gündem konusu üzerine etkinlikler planlayacağız. Her hafta yapılacak canlı görüşmelerle etkinlikler yaptırarak, bu sayede teknoloji kullanım becerilerini geliştireceğiz. E book çalışmalarıyla projemizi destekleyeceğiz. Proje etkinliklerimiz; *Haftanın kitabı *Haftanın hikayesi ile ilgili sanat çalışması *Haftanın hikayesi ve drama çalışması *Haftanın ritim çalışması *Haftanın oyunu etkinlikleriyle Projemizi tamamlayacağız. "Arkadaşım Kitap" adlı e Twinning Projemizin sanal okul panosu hazırlanmıştır.

07.01.2021 806

12-01-2021